Indian Lotus zeep

Deze heerlijke handgemaakte zeep heeft een fris bloemige en licht kruidige geur en geurt naar de Lotusbloem. De Lotusbloem is in het oosten al millennia bekend om zijn heilzame werking en is door zijn eigenschappen in verschillende culturen het symbool van zuiverheid.

Omschrijving

Met enkel plantaardige oliën en puur natuurlijke ingrediënten hebben wij een zeep ontwikkelt die naast een optimale verzorging en bescherming van de huid, uitermate geschikt is om bij te komen van een lange dag, door een ontspannend bad of een lekkere warme douche te nemen. Om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Gewicht circa: 90 gram

 

Ingrediënten

Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Ricebranate, Sodium Castorate, Sodium Sunflowerate, Sodium Cocoabutterate, Aqua, Kaolin, Sodium lactate, Sucrose, Parfumstoffen: Ethyl Linalool, (L) Butylphenyl Methylpropional, 4-Tertiary-Butylcyclohexyl Acetate, Hexamethylindanopyran, (Ethoxymethyl) Cyclododecane, Ethyl Trimethylcyclopentene Butenol, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, Coumarin, Heliotropine, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Alpha-Cedrene.

Zeepziederij aan het IJ

zzij

algemeen

CONTACT

Zeepziederij aan het IJ B.V.

Johan van Hasseltweg 43 A

1021 KN Amsterdam

info@zeepziederijaanhetij.com

Nieuwsletter ontvangen?

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Zeepziederij aan het IJ