top of page

MAtCHA/ALOE VERA ZEEP

IMG_E1026.jpg

Matcha/Aloë Vera zeep

Voor de groene trendvolgers hebben wij een heerlijk schuimende Matcha /Aloë Vera zeep. Matcha is in een korte tijd heel erg trendy en is ondertussen voor velen een dagelijks drankje geworden. Logisch, het zit boordevol antioxidanten en andere heilzame stoffen zoals chlorofyl waarvan het zijn kenmerkende groene kleur krijgt. Maar wat velen niet weten is dat Matcha, naast een positieve impact vanuit de binnen kant, ook een positieve werking heeft op de huid vanuit de buitenkant.

 

De chlorofyl beschermt de huid tegen zonnebeschadiging en helpt tegen rimpels en zonnevlekken op de huid. Ook helpt chlorofyl de huid te beschermen tegen onzuiverheden en chemicaliën uit de omgeving. Matcha heeft een lichte antibacteriële werking die mild is, zelfs voor de lichtgeïrriteerde huid. Door het vitamine K gehalte in Matcha helpt het ook de bloedcirculatie bevorderen. En dan hebben we het nog niet over alle voordelen die antioxidanten hebben met betrekking tot het beschermen van de huid tegen vrije radicalen. 

 

Voor een extra boost aan de verzorging van de huid gebruiken we enkel natuurlijke plantaardige oliën als basis van onze zeep en hebben we Aloë Vera daar aan toegevoegd. Voor net dat beetje extra verzorging. Wees niet verbaasd als deze zeep al gauw je favoriet wordt. Bij ons is het in ieder geval, terecht, een stijgende ster. 

 

Gewicht circa: 90 gram

 

Ingrediënten:

Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Ricebranate, Sodium Castorate, Sodium Sunflowerate, Sodium Cocoabutterate, Aqua, Parfum, Kaolin, Sodium lactate, Sucrose, Aloe Barbadensis, Camellia Sinensis (Matcha), Parfumstoffen: Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol, Isoeugenol.

Prijs: 5,49 euro

Zeepziederij aan het IJ

bottom of page