top of page

WITTE THEE BODYWASH

Witte Thee Bodywash (allergeenvrij)

Van wereldreizigers tot sporters, iedereen kan nu profiteren van ons 2 in 1 body wash blokje dat verrassend genoeg zowel body wash als shampoo is en dat in één lichtgewicht blokje. Dat, indien goed droog bewaard word, heel lang meegaat. Handig voor bijvoorbeeld in de sportschool, op de camping of wanneer men op vliegreis gaat, waar gewicht en omvang vaak een grote rol speelt.

Omdat het niet vloeibaar is, noch een gel, kan het niet gaan lekken en mag het gewoon mee in de handbagage wanneer je met het vliegtuig gaat. Dit 2 in 1 body wash blokje is zo veelzijdig en lichtgewicht, dat vooral sporters, backpackers en andere reizigers de gewichtsreductie en het kleine formaat wel kunnen waarderen. Waardoor het de vrijheid geeft om meer en belangrijkere spullen mee te nemen. 

 

Maar ook voor thuis is ons body wash blokje geschikt. Indien men het blokje na gebruik op een droog en goed geventileerde plaats bewaart, zal men door de gebruikshoeveelheid zien dat het uiteindelijk zelfs kosten kan besparen, doordat je niet 2 verschillende producten hoeft aan te schaffen. Wat in totaal meer kan kosten. Van top tot teen wassen, met maar één product. 

 

Dit product wordt tevens op een waterbesparende methode met de hand gemaakt, om het milieu te beschermen. Zodat we samen, tot lang in de toekomst, de wonderen van de wereld voor onszelf kunnen ontdekken. 

 

Gewicht circa: 65 gram

 

Ingrediënten:

Sodium Cocoyl Isethionate,  Sodium Lauryl Sulfoacetate, Behentrimonium Methosulfate (and) Cetyl Alcohol (and) Butylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Cetyl Alcohol, Theobroma Cacao Seed Butter, Panthenol, Dimethicone, Hydroxypropyltrimonium Honey, Hydrolyzed Oats, Aloe Barbadensis, Rosmarinus officinalis, Parfumstoffen: Dimethyl Phenethyl Butyrate, Beta-Ionone, Phenethyl Alcohol, Dehydro Acetic acid, Benzyl alcohol​

 

Prijs: 6,29 euro

4EE3F73E-5047-4612-A2FA-1BDD31A91B84.jpeg

Zeepziederij aan het IJ

bottom of page